Den fynske erhvervsmand Bent Jensen, som i 1991 grundlagde T. Hansen Gruppen, fylder 50 år. Bent Jensen er født i Middelfart den 14. januar 1969, hvorfra han i midt firserne via sin hobby gradvist etablerede virksomheden, der i dag kendes som thansen.

“Det er vildt at tænke på, at vi er nået så langt. Jeg havde aldrig forestillet mig, da jeg pakkede den første reservedel ud til en kunde, at det skulle gå sådan her. Det har været en fantastisk rejse. Da vi senere flyttede fra Damgårdvej til Stensgårdvej, sagde jeg, så er vi her venner, og nu bliver vi ikke større, men det gik jo meget anderledes,” sagde Bent Jensen i forbindelse med thansens jubilæumsfest for nogle år siden.

For Bent Jensen har drivkraften i livet altid været, at han ville bestemme selv og allerede i skoletiden, skrev han i poesibøgerne, at han ville være direktør. Bent Jensens erhvervslivsværk thansen omsætter i dag for et milliardbeløb – og det hele begyndte med salget af en Yamaha-knallert i 1985, da Bent Jensen fyldte 16 år.

I almindelighed husker mange thansen for katalogerne, hvor man kunne bestille alt mellem himmel og jord. Oprindeligt skulle virksomheden fortsætte, som postordrevirksomhed, hvilket domicilet, på Stensgårdvej 1 i Middelfart, også er udtryk for, men i særdeleshed husker mange danskere i dag thansen for de mange butikker, som dækker både Danmark og Norge anno 2019.

En stor del af forretningens succes kommer fra et strategisk gennemarbejdet IT- og logistiksystem, hvor Bent Jensen sammen med sine medarbejdere gennem årene har vist, at man kan levere varerne hurtigt, samtidig med at priserne er konkurrencedygtige. Derfor distribuerer thansen i dag varer fra et døgnbemandet centrallager i Middelfart. Bent Jensen har gennem årene også opkøbt en række større danske virksomheder indenfor fyrværkeri, autoreservedele og biludstyr, blandt andet Mekonomen i Danmark og Torshov Bilrekvisita i Norge.

Bent Jensen er i dag også Bestyrelsesformand for den hædrekroende, fremadstormende og ambitiøse 1.divisionsklub Fredericia Håndboldklub, og besidder ligeledes posten som Formand for Business Fredericia. Privat er Bent Jensen gift med Diana List Nielsen og har fire børn fra sit første ægteskab.

https://www.facebook.com/mrhoejer/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here