Bliv leverandør til Middelfart Kommune

0
55
Foto: Middelfart Kommune

Med sit årlige informationsmøde åbner Middelfart Kommune endnu en gang dørene op for lokale virksomheder til en dialog om fremtidige bygge- og anlægsprojekter og samarbejde.    

Hvad har Middelfart Kommune på tegnebrættet i den nærmeste fremtid? Det kan blandt andet håndværkere og entreprenører blive klogere på, når Middelfart Kommune i samarbejde med Middelfart Erhvervscenter inviterer til informationsmøde om bygge- og anlægsopgaver i kommunen. Det sker den 28. oktober kl. 15.00 på Middelfart Erhvervscenters adresse på Mandal Allé 19.

På informationsmødet bliver interesserede virksomheder opdateret om både indkøb, nybyggeri, renoverings- og vedligeholdelsesopgaver samt bygge- og anlægsopgaver.

Og Middelfart er en særdeles populær kommune at svinge hammeren i. For i Dansk Industris erhvervsklimamåling for danske kommuner i 2019 ligger Middelfart Kommune på en aktuel fjerdeplads, når det kommer til erhvervsvenlighed.

Med informationsmødet er håbet derfor at styrke dialog og åbenhed om kommunens håndtering af indkøb og udbud – og at sørge for, at de lokale virksomheder er godt klædt på til rent praktisk at byde ind på opgaverne, så konkurrencen i kommunen styrkes.

Det kommer ikke kun virksomhederne til gode, men også Middelfart Kommune. For med en bred vifte af tilbud, kan kommunen hente leverancer hjem af god kvalitet til rette pris.

“På mødet giver vi vores lokale leverandører og virksomheder bedre forudsætninger for at komme på banen i kommunale projekter. Det kan måske virke bureaukratisk, når man vil byde ind på byggeopgaver i det offentlige. Men det letter vi ved at sørge for, at virksomhederne er velorienterede om vores aktuelle projekter og udbudsplaner, og om hvordan processen rent praktisk forløber,” siger plan- og byggechef i Middelfart Kommune Anders Kjærved.

https://www.eventc.dk/events/