Black Friday skød julesalget i gang i JYSK i Middelfart: Dansk kvalitetsengetøj er et hit

0
323
Foto: Patrick Viborg Andersen, Middelfart AVISEN

Det er en almindelig onsdag formiddag. Middelfart AVISEN bevæger sig væk fra bymidten, og tager køreturen ud i industrikvarteret ved Jyllandsvej, og drejer ind på Nyvang, hvor JYSK ligger.

Jeg bliver mødt med et smil, et rigtigt julesmil. To medarbejdere står ved kassen, og den ene spørger, hvad jeg skal have hjælp til.

Hun kalder på butikschefen og siger: “Martin, kom lige. Der er besøg fra Middelfart AVISEN.”

Martin Vølund er 25 år og butikschef hos JYSK i Middelfart, og jeg beder ham om at komme med dette års julehits fra Jysk, hvor han straks udbryder: “Lystræer er rigtig populært hos os. Vi sælger vildt mange af dem, og det må være et af årets helt store hits.”

Flora Danica-serien hos JYSK i Middelfart. Fotograf: Sabina Mehic. Middelfart AVISEN

Hvad mere lækkert er det at have en rigtig dejlig dyne og pude, når man skal ligge sig til rette om aftenen. Martin er enig og siger: “Vi har noget fra Flor Danica, hvor man kan få det i tre forskellige varianter. Det er dansk og god kvalitet, og det er derfor noget, som man kan sælge med god samvittighed, når man kan stå inde for kvaliteten, da den er dansk,” forklarer butikschefen.

En anden lækker blød ting er håndklæder, og her har JYSK en rigtig god pakkeløsning.

“Vi har en serie håndklæder, der laves specielt op til jul, hvor man kan få håndklæder til det hele. Alt lige fra badehåndklæder til de helt små, og det kan man få en i en samlet pakke. Det er rigtig smart, synes jeg,” fortæller Martin.

Sengetøj til børn er et muligt julehit hos JYSK. Foto: Patrick Viborg Andersen, Middelfart AVISEN

En blød dyne og pude, samt håndklæder er måske ikke sagen for børn, når det kommer til julegaveønsker. Martin har derfor noget andet, som han mener er et hit.

“Sengetøj med forskellige ting på er altid noget, som børn er vilde med. Vi har med prinsesser og alt muligt andet, alt efter hvad man nu er til af den slags,” udtaler Martin, der allerede nu begynder at mærke juletravlheden:

“Det hele startede Black Friday. Det er den dag, hvor vi omsætter mest på alle året, så det gik vildt for sig. Folk gik specielt efter dyner og puder der,” siger Martin, der er forberedt på ekstra travlhed op mod jul:

“Fra midten af december og frem til d. 23. december har vi udvidet vores åbningstider, og har åbent til klokken 20:00 alle dage fremfor klokken 18, hvor vi ellers lukker normalt,” lyder det fra Martin Vølund.

annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here