Beaivi Yoga som passer for alle

0
791
Yoga-instruktør, Kati Heiman. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Middelfart AVISEN besøgte Strib hvor vi var i kontakt med Kati Heimen som har åbnet et nyt yoga studie på Idrætsvej 4. Kati Heimen som er uddannet yogainstruktør og har uddannelsen fra Syd-Indien.

Beaivi Yoga studie. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Vi bliver taget imod af aen meget varm og sød kvinde, som fortæller om hvor meget det betyder for hende at kunne hjælpe andre med yoga. Men det som fanger mig, er det unikke navn som yogastudiet hedder.

Inden vi begynder at snakke, byder Kati mig på en dejlig kaffe og vi sætter os på gulvet på nogle smukke puder. Solen skinner ind, og der er den dejlig rolig atmosfære.

Her fortæller Kati Heimen en meget sød historie om hvordan yogastudiet fik navnet Beaivi Yoga.

”Beaivi betyder sol og solgud på samisk. Jeg er selv samer, min familie bor i Nordnorge og jeg er vokset op med at have respekt for naturens ro og værdier, så beaivi har fået navnet på grund af det”, fortæller Kati Heimen og smiler.

Beaivi Yoga studie

Ved Beaivi yoga studie tilbydes der tryghed og personlig vejledning af Kati Heimen, ligesom man kan få et fristed for personlig udvikling.

I yoga studiet er der plads til 6 personer på hvert hold, et meget fint og intimt sted hvor du har plads til at få ro i sindet.

”Vi har 11 forskellige hold som man kan tilmelde sig på, vi har et skema som vi følger, det gør det nemmere for os alle sammen”, fortæller Kati Heimen

Alle holdene hedder noget forskelligt, og har hver en speciel betydning på hvad man laver på holdene. Alt det kan man se på skemaet så alle har en forståelse af hvilket hold der laver hvad, og hvornår det er.

Beaivi Yoga studiet er både drevet af Kati Heimen og hendes mand, hvor han er administrativ og økonomi ansvarlig. Hvor Kati Heimen er med til at udøve yoga og holde styr på holdene.

Velkommen til Beaivi Yoga. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Masse andre idéer

Solen skinner ind, og Kati fortæller, at hun og hendes partner har mange andre idéer de godt kunne tænke sig at komme ud med, og måske det kan blive til noget i fremtiden.

”Nok til sommer, vi har en stor have og det er så smukt derude, så vil vi lave en lille yoga-festival hvor man kan komme og lave yoga, også kan der være andre forskellige arrangementer, men det er noget som vi har i tankerne”, fortæller Kati Heimen.

Yoga-festivalen er noget som måske kunne blive til noget i fremtiden, men så skal vejret også være til det.

Velgørenhedsmål

Yoga skal være tilgængeligt for alle, både tidsmæssigt skal det kunne passe, så alle kan deltage og være med. En gang om ugen har Beaivi Yoga velgørenhedstime.

Kati henvender sig med det dejligste smil på læben og fortæller om velgørenhedsmålet som de har ved Beaivi Yoga.

”Smykkerne kan man købe, og så har vi velgørenhedstime, hvor man kan være med til at støtte et børnehjem i Nepal. Man støtter med det beløb man selv ønsker”, fortæller Kati Heimen med kæmpe smil.

Beaivi Yoga. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN