Bakkens Blomster emmer af jul og hygge

0
363

Bakkens Blomster som Dorthe Glesner har haft i 10 år ligger på hjørnet af Havnegade og Torvet. Bakkens Blomster hjælper dig med at finde frem til den rigtige juledekoration og adventskrans. Kom ind i butikken og få en kundebehandling i verdensklasse.

Juledekorationer. Fotograf: Mette Glesner

Vejret er koldt og gråt, jeg bevæger mig hen mod butikken og får øje på de smukke adventskranse og juledekorationer. Jeg træder ind i butikken og bliver mødt af en grøn oase. Beundrende går jeg rundt i butikken, og ser på værkerne. Efter nogen tid, falder jeg i snak med den søde medarbejder, Mette Glesner, datter af ejeren Dorthe Glesner.

”Jeg er oplært i faget, jeg kan lidt af hvert. Jeg har en tvillingesøster, og vi er vokset op med faget. Jeg kan rigtig godt lide at være her, jeg kan vise min kreative side og det elsker jeg”, fortæller Mette Glesner med et smil på læben.

Natur- og gammeldagslook 

Vi får os en rigtig god snak, og kommer ind på selve butikken; den stil, som de har kørende lige nu. Inde i butikken er der pyntet så fint op til Jul og sammen med de mange blomster både nyder man synet og den stemning, pynten og blomsterne giver.

”Vi kører lidt det gammeldagslook med naturen i højsædet. Vi prøver at gøre det så hyggeligt som muligt”,fortæller Mette Glesner.

Mette fortsætter med at fortæller, om hvad der er populært hos dem, og hvad de får solgt mest af nu op til julen.

”Mange af vores kunder efterspørger vores håndbundene naturkranse, dem laver vi rigtig mange af, de er friske og kommer fra vores egen plantage,” fortæller Mette Glesner.

Håndbåndene naturkranse. Fotograf: Mette Glesner.

Få en god kundebehandling 

Kommer du ind i butikken, er du 100 procent sikker på at gå ud fra butikken med det, du kom ind efter. Har du brug for flotte buketter og har du brug for flotte dekorationer til julen, så kan butikken også hjælpe dig med det.

”Vi kører også ud til mange firmaer med adventskranse og juledekorationer. Det er ikke kun firmaer som bestiller, der er også mange unge, som kommer for at bestille juledekorationer i år,” fortæller Mette Glesner.

Adventskranse. Fotograf: Mette Glesner

Har man brug for noget som er lidt mere specielt, så hjælper Bakkens Blomster med glæde til at finde frem til det rette.

”Vi elsker jo generelt at folk kommer ind i butikken, og vi prøver at være behjælpelige. Hvis der er noget specielt, som kunden vil have, så hjælper vi, så godt vi kan. Vi gør alt for at vores kunder går tilfredse ud af butikken,” slutter Mette Glesner med et kæmpe smil.

annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here