Strik, snak og socialt samvær er tre ting, som klæder hinanden rigtig godt. De Åbne Biblioteker i Ejby og Nørre Aaby og biblioteket på KulturØen lægger hus til Åbne Strikkecaféer en gang om måneden med start i januar. Så find strikkepindende frem og kom til strik-og-hyg på et bibliotek nær dig.

Kom og strik med
Strikkecaféerne er åbne for strikkere i alle aldre og på alle niveauer, så der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage – udover lysten til at strikke. Der kan naturligvis udveksles strikke-fif og inspireres på kryds og tværs over kaffen.
 
Ejby

På Ejby Bibliotek er der åbent i den Åbne Strikkecafé tirsdag den 8. januar og efterfølgende mødes de strikkeglade den første tirsdag i hver måned kl. 18.30-20.30. 
KulturØen
På biblioteket på KulturØen er der første gang Åben Strikkecafé onsdag den 9. januar og efterfølgende er der gang i pindene den anden onsdag i hver måned kl. 10.00-12.00.  Nørre Aaby
På Nørre Aaby Bibliotek strikkes der første gang torsdag den 31. januar og herefter den sidste torsdag i hver måned kl. 14-16.30. 
 
 
Strikkecaféerne er åbne for alle, og det er gratis at deltage. Biblioteket sørger for kaffen.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here