30 års kendskab til vin – Vinspecialisten

0
221
Dennis Espersen

I Østergade 7 ligger butikken Vinspecialisten. En butik som både vægtes højt  blandt sine erhvervskunder og privatekunder. 

Når man træder ind i butikken, bliver man straks ramt af den lækre Summerbird Chokoladeduft. Imødekommende kommer indehaveren, Dennis Espersen hen til mig. De har fine juletrøjer på i butikken. Det fanger også blikket og indleder samtalen.

”Vi har ikke dresscode. Men vi tager altid juletrøjer på 1. december. Det skaber også lidt juleglæde i butikken og blandt vores kunder”, fortæller Dennis Espersen og smiler.

Summerbird chokolade. Fotograf: Sabina Mehic. Middelfart AVISEN

Kunderne først

Dennis Espersen viser mig hen til området med alle de forskellige vine, som han sælger. Dennis sætter sine kunder i første række.

”Jeg har mange kunder fra Vestfyn, men de lokale herfra byen kommer naturligvis til butikken. Det er både erhverv og private kunder som kommer her til”, fortæller Dennis Espersen og fortsætter:

‘Det er vigtigt for os, at kunderne går ud af butikken og er tilfredse med deres køb. Vi sælger ikke fransk vin, hvis nu kunden vil have italiensk vin. Vi følger meget med i, hvad vores kunder vil have”, fortæller Dennis Espersen.

Glade kunder kommer igen. Det er indehaver Dennis Espersen ikke i tvivl om.

”Alt ligger i spørgeteknikken, vi prøver altid at vejlede vores kunder. Men det er også vigtigt for os, at vores kunder kan komme og spørge os, hvad vi synes, de skal smage – mange vil gerne høre vores mening, og der hjælper vi altid”, fortæller Dennis Espersen

Vin. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Vin, Summerbird chokolade, Gin

Inde i butikken lægger jeg mærke til de mange vine, men jeg kan heller ikke undgå at bide mærke i den førstnævnte, Summerbird Chokolade. Det er bare fristende at være i sådan en lækker butik. Men chokoladen er da også noget andre end mig, lægger mærke til.

”Vi har mange forskellige mærker her i butikken, men mange af vores kunder kommer ind for at handle vin, men vores Summerbird Chokolade, samt spiritus er blevet in. Særligt gin gør sig godt blandt vores kunder”, fortæller Dennis Espersen, og viser mig hen til hylderne med spiritus og de mange ginvarianter.

Gin. Fotograf: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

30 år kendskab til vin

Vinspecialisten har Dennis Espersen haft siden 2001. Dennis har altid interesseret sig for vine. Man kan se glæden i Dennis, når han fortæller om butikken.

” Jeg har haft kendskab til vine i 30 år. Det er en hobby for mig, og butikken betyder alt for mig. Jeg har en stor passion for det, jeg er altid glad, når jeg kommer på arbejde. Det er dejligt at stå op til noget, som man brænder for. Men man skal også kunne lide det, når man går her næsten 10 timer om dagen. Det er stort for mig”, fortæller Dennis Espersen som det sidste og smiler efterfølgende.

annonce

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here